Lakehouse Plus

NIEUW: MODERN LAKEHOUSE PLUS

Op een schitterende plek aan en zelfs boven de haven is er ruimte voor 4 duurzaam ontwikkelde studio’s, met als optie, vanaf het (dak-) terras een schitterend uitzicht over de jachthaven en de Fluessen. Deze studio’s worden gebouwd op kavel H4 t/m H7.

Waterpark De Koggepleaet
Voor watersporters en zeilers in het bijzonder is dit rustige park werkelijk uniek gelegen. De afgelopen jaren zijn ca. 50 houten Cottages, Studio’s en Lakehouses gebouwd en kunnen er de komende periode nog ca. 25 Studio’s worden gerealiseerd.

Moderne kubistische vormgeving
Het Lakehouse Plus is aan de buitenzijde afgewerkt met duurzaam en onderhoudsvrij zwart behandeld red cedar. De studio heeft een vloeroppervlak van ca. 50m2 en kan naar wens met 2 of 3 slaapkamers worden uitgevoerd.

Duurzame bouw
Door een inventief bouwsysteem met
gebruik van verschillende duurzame materialen ontstaat een goed en gezond binnenklimaat.
De afwerking is hoogwaardig en de studio is voorzien van een luxe badkamer, eventueel een gescheiden toilet. Aansluitingen voor een keuken zijn aanwezig.
De buitenkozijnen zijn van aluminium met dubbelglas ( HR ++). In de ruime lounge heeft u de keuze uit grote openslaande deuren, dan wel een schuifpui die toegang geeft tot het terras.

Optimaal geïsoleerd
De Lakehouses zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een CV combi-ketel met radiatoren in alle vertrekken.
Het Lakehouse is dan ook het gehele jaar aangenaam in gebruik te nemen.

Boothuis en ligplaats
Onder het Lakehouse en het terras ontstaat een boothuis van maar liefst 8x4m met een invaarthoogte van ca 1,20m. Ideaal voor kleine motorbootjes, ribs en zelfs een lage sloep. Daarnaast heeft elk Lakehouse Plus ook de beschikking over een eigen aanlegplaats van 8 x4m zodat je direct vanaf je tuin of terras in je boot kunt stappen.

Hardhouten terras
Het Lakehouse Plus steekt aan de voorzijde 3,5 meter boven het water uit en aan de voorkant is ruimte voor een terras van ca 5 x 4,5m zodat je ruimschoots met je familie letterlijk boven het water kunt zitten.

Dakterras
Als optie kunnen het Lakehouse Plus voorzien worden van een fraai dakterras waardoor u een schitterend uitzicht over de Fluessen heeft.

Most Recent Projects