Havenstudio's

Unieke studio’s

Op een schitterende plek direct aan en deels zelfs op de haven worden in totaal 3 Havenstudio’s gerealiseerd. Nummer 1 is reeds gebouwd en verkocht. (Kavel H1 t/m H3)

Fraaie houtbouw

Geheel in stijl met de rest van dit waterpark worden de studio’s gebouwd van fraaie 60mm logs. Deze studio’s zijn perfect geïsoleerd dankzij een dubbelwandige bouw met optimale isolatie. De Studio heeft een vloeroppervak van 50m2 en kan naar wens met 2 of 3 slaapkamers worden uitgevoerd.

Boothuis en ligplaats

Onder de studio en het terras ontstaat een boothuis van maar liefst 8x4m met een invaarthoogte van ca 1,20m. Ideaal voor kleine motorbootjes, ribs en zelfs een lage sloep. Daarnaast heeft elke studio ook de beschikking over een eigen aanlegplaats van 8 x4m zodat je direct vanaf je tuin of terras in je boot kunt stappen.

Hardhouten terras

De studio steekt aan de voorzijde 3,5 meter boven het water uit en aan de voorkant is ruimte voor een terras van ca 5 x 4,5m zodat je ruimschoots met je familie letterlijk boven het water kunt zitten.

Haven aan Fluessen

Vanuit de haven van De Koggeplaet zit je direct op het grootste meer van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer. De Koggeplaet is een bijzonder rustig waterpark dat met name de verwende zeiler aanspreekt. Nergens in Friesland kun je zo direct het grotere zeilwater op vanuit een uitvalsbasis die werkelijk een unieke rust uitstraalt.

Most Recent Projects