Nieuw op waterpark de Koggeplaet in Elahuizen – Nog 1 te koop (Nr. 14)

14 Lakehouses, 4 x LakehousePlus, 3 x Havenstudio met uniek uitzicht over de Fluessen en de haven.

  • Uniek project direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen
  • 21 duurzaam gebouwde vakantie-verblijven met een binnenruimte van 50m2
  • 7 van de huizen , type Havenstudio en Lakehouse Plus, staan op palen gedeeltelijk boven de jachthaven en beschikken over een “boothuis” voor b.v. een sloep van ca 8x3m, een prachtig terras boven het water en een eigen ligplaats grenzend aan het terras (ca 8x3m). De Lakehous plus modellen hebben bovendien de mogelijkheid voor een dakterras met schitterend uitzicht.
  • 14 huizen, type Lakehouse hebben een direct zicht op de Fluessen en/of de jachthaven, waarvan er twee over een drijvend terras beschikken incl een ligplaats voor een boot. Twaalf huizen staan direct aan de dijk en kijken uit over de Fluessen.

Locatie:

Op een schitterend  schier-eiland tussen de jachthaven en de Fluessen ontwikkelt Waterpark De Koggeplaet een 14-tal duurzaam gebouwde vakantiehuizen type Lakehouse. Elk Lakehouse heeft een uniek uitzicht direct over de Fluessen en de haven. Daarnaast worden er 3 Havenstudio’s en vier Lakehouse Plus modellen gerealiseerd die gedeeltelijk boven de haven worden gebouwd met daaronder een boothuis.

Waterpark De Koggeplaet net buiten het dorpje Elahuizen ligt op een bijna idyllische plek direct aan  het grootste meer van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer. Voor de watersporter die van rust en ruimte houdt is dit de ideale uitvalsbasis. De Koggeplaet bestaat behalve uit een mooie beschutte haven ook uit een park met ruimte voor in totaal zo’n 75 vakantie-verblijven. ( www.dekoggeplaet.nl)

Luchtfoto's